070-965 84 39 emma@hemtillemma.se

Om mig

Jag är Emma

 Jag som driver Hem till Emma heter – inte helt otippat – Emma!

Mitt i livet kände jag att jag ville en förändring. Jag fanns på en trygg och bekväm plats men drömmen om att få vara min egen och att styra över min tid kändes mer och mer lockande. Mitt relativt nya intresse för hudvård och framför allt innehåll i hudvård hade växt sig starkt efter att under flera år också funderat över vad jag och min familj stoppar i oss i form av mat och dryck.

Skulle jag kunna starta nåt eget? Och skulle jag kunna arbeta hemifrån? Svaret kändes givet – såklart! Kan andra, kan jag.
Jag utbildade mig till ekologisk hudterapeut och startade mitt företag i helt nya lokaler hemma – ”Hem till Emma – ansikte och kropp”.

Sedan 2014 har jag tagit emot kunder hos Hem till Emma vilket har varit en helt fantastisk period där jag har lärt mig mycket!

Hem till Emma är ingen ”big fan” av kemikalier  – varken i hudvård eller någon annan stans. Du vet väl att det vi smörjer på huden faktiskt går in i kroppen – genom huden, in i blodbanan och levern. När ämnet lämnat kroppen hamnar det i vårt reningssytem och till slut i haven. Om vi alla gör medvetna val när vi väljer hudvård, och mycket annat också förstås, så kan vi göra skillnad!

Hur vi lever, vilka val vi gör i livet och hur vi väljer att tänka påverkar vår hälsa och därmed hudhälsa. Nutidens människa har många utmaningar att brottas med;

ekorrhjul och stress, depressioner och mental ohälsa, fel kostvanor ochnäringsbrister, obalanser i kroppen och diffusa små hälsoproblem som ofta ignoreras pga. att det har blivit ”det normala” eller ”det hör till åldern”.

Jag känner stor tacksamhet över alla som kommer till mig – för behandling eller för att införskaffa sig ekologisk hudvård! Mitt mål är att hjälpa andra till en bättre hudhälsa under parollen ”Jordnära med omtanke” och jag hoppas att Hem till Emma kommer finnas med och utvecklas under många år framöver!

Välkommen / Emma

Butik på landsbygden

 Ekologisk hudvård

Svenska varumärken

Ekologisk hudvård med råvaror av högsta kvalitet.

Enkelt att handla

 Du swishar jag skickar