070-965 84 39 emma@hemtillemma.se

Advanced Skin Treatment

”Jag erkänner att jag var en aning nervös på väg hem till Emma. Minnesbilder av dåligt samvete för bristande hudvårdsrutiner dök upp från tidigare besök hos hudterapeuter. Men jag behövde inte oroa mig – jag kände mig hundra procent välkommen från första stund. På väg hem  kände jag hur Emmas lugna, kloka resonemang väckt mitt intresse istället för att ge mig skuldkänslor. Jag blev inspirerad att faktiskt göra små, små förändringar för att ta bättre hand om min åldrande kropp och hud!”  Ulrika

I ett Advanced Skin Treatment program fokuserar vi både på din hälsa och hud. Vi tittar på vad som kan vara orsaken till ditt hudtillstånd och går till botten med vad det kan bero på. Här ser vi till helheten och du får hjälp på ett grundligare och effektivare plan. I behandlingen ingår det analys på din hud och hälsa och en ansiktsbehandling anpassad efter din hud och vad du behöver hjälp med. Tankesättet grundar sig ur ett holistiskt synsätt och få bara utföras av hudterapeuter som är vidareutbildade till Advanced Skin Therapist.

”Det var bra att veta från början att vi skulle ses några gånger. Det gav mer motivation i de små utmaningar jag tagit mig an, och att jag visste att jag kunde få svar på frågor som dök upp efter den inledande analysen.”

Läs mer om denna unika behandling och/eller boka tid genom att klicka på knappen nedan.
Välkommen!